Bouwvergunning

Over ons

Onlinebouwvergunningen.nl is de site die uw bouwvergunningsaanvraag van A tot Z kan verzorgen. Door middel van slechts enkele muisklikken kunt u op eenvoudige wijze, geheel vrijblijvend, een passende offerte aanvragen voor uw te realiseren bouwvergunning.

Online bouwvergunningen is uw partner in het voorbereidingsproces, vanaf het idee van een ontwerp tot de definitieve uitwerking voor de beoogde vergunning. Wij kunnen dan ook, wanneer er voor uw (ver)bouwplannen een bouwvergunning wordt vereist, de helpende hand bieden. Zo werken wij uw (ver)bouwplannen uit, en verzorgen de bijbehorende tekeningen, berekeningen en de vereiste rapporten voor de bouwvergunning.

Bij grotere werken kunnen wij de tekeningen van de bouwaanvraag omzetten in werktekeningen, op deze manier blijft het gehele voortraject in één hand, wat de snelheid en de kosten in het totale bouwproces zeker ten goede zal komen.

Onlinebouwvergunningen.nl opereert landelijk en wij verzorgen de meest voorkomende ‘kleine’ bouwwerken en verbouwingen welke zowel door particulieren als de zakelijke markt bij gemeenten worden aangevraagd. Door deze werkwijze kunnen wij deze bouwplannen zeer efficiënt realiseren tegen een laag, aantrekkelijk tarief. Tevens bespaart u veel tijd omdat u direct in het bezit bent van een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Diensten

  • Invullen bouwaanvraag
  • Opmeten woning
  • Maken fotoreportage
  • Maken bouwtekeningen
  • Indienen van uw bouwaanvraag